10 vuajtjet që përjetojnë tekstshkruesit e shpejtë

0
14

Ju ndodh shpesh që menjëherë sapo ju vjen një mesazh, ju e ktheni në fraksion sekondi (vetëm në rastet kur ju shkruani ex-i).

Ka shumë njerëz që shkruajnë mesazhe shumë shpejt dhe kjo ndonjëherë i bën të ndihen keq sepse:

  1. Njerëzit e tjerë mendojnë që ata s’kanë punë më të mira për të bërë
  2. Ata nuk janë të duruar
  3. Gjithnjë shqetësohen nëse dikush e pa mesazhin e tyre
  4. Shqetësohen kur miqtë nuk ua kthejnë menjëherë mesazhin
  5. Humbasin shpejt interesin
  6. Duan të bëjnë rezistentin… por e pamundur
  7. Nëse jeni janë një lidhje.. analizojnë gjithçka
  8. Mbajnë inat kur njerëzit nuk u përgjigjen
  9. Shkruajnë me shumë njerëz njëkohësisht
  10. Nuk i kuptojnë kurrë njerëzit që nuk janë si ata
//portalb/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.